Kunst aan de gracht

Meer informatie

Alles over het modern-realisme

Meer informatie

Dineren in een rijdende tram

Meer informatie

De wereld van chocolade

Meer informatie
ABN AMRO Bijzonder

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Woon de finale van het World Tennis Tournament 2019 bij, of laat u betoveren door Lavinia Meijer in het Prinsenhof in Delft. Struin langs echte Cobra kunst In Het Ambassade Hotel in Amsterdam en leer alles over de historische geheimen van een verborgen parel in hartje Utrecht. Hoe dan ook: veel bijzonders!  Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Alles over het modern-realisme

In Museum MORE vindt u de grootste collectie Nederlandse, modern-realistische kunst. Een unieke privéverzameling van Hans en Monique Melchers, aangevuld met wisselende tentoonstellingen. Werken van grote meesters en hedendaagse modern realisten worden hier bewonderd door een breed publiek en blijven behouden voor de toekomst. Ontdek zelf uw favoriet! 

Meer informatie

Op bezoek bij Sinterklaas

Wanneer Sinterklaas in het land is, waar verblijft hij dan? Op Landgoed Duin & Kruidberg! Hier is voor één keer het koetshuis omgetoverd tot Pietenhuis. Deze historische locatie midden in de natuur spreekt tot ieders verbeelding. Beleef hier samen met de (klein) kinderen een ochtend of middag uit het leven van de Sint en Pieten. 

Meer informatie

Reis door de ruimte met André Kuipers

Gaan we binnenkort op vakantie naar de maan? Wie woont er als eerst op Mars? Na een succesvolle, eerste show presenteert astronaut André Kuipers ‘SpaceXperience, Into the Future’. Tijdens dit spektakel neemt hij u mee op ruimtereis naar de toekomst en komen spannende vragen aan bod. 

Meer informatie

Het Cromhouthuis Amsterdam

Tijdens de Gouden Eeuw, behoorde de familie Cromhout tot de elite van Amsterdam. Zij waren een de grondleggers voor de uitbreiding van de grachtengordel, bouwden prachtige panden in de stijl van het Hollands classicisme, maar waren bovenal verzamelaars pur sang. Een bezoek aan het Cromhouthuis aan de Amsterdamse Herengracht is een stap terug in die tijd en een kijkje in de keuken van hun verrassende kunstverzameling. 

Meer informatie

Architectuurwandeling

In 2018 is het 100 jaar geleden dat de architectuurstijl van de Haagse School zich voor het eerst liet zien. Deze stoere, expressieve stroming met zijn strakke lijnen en typische details is onderdeel geworden van de Haagse identiteit. Naar aanleiding van dit 100-jarig bestaan zijn verschillende stadswandelingen georganiseerd. Loop mee langs iconische gebouwen en monumentale stadsbeelden!

Meer informatie

Dineren in een rijdende tram

Enkele jaren geleden was het nog een gewone Haagse tram. Nu is de Hoftrammm omgetoverd tot een sfeervol restaurant. Tijdens de gewone dienstregeling van de HTM rijdt dit tramrestaurant door de mooiste straten van Voorburg, Den Haag en Scheveningen, terwijl u van een voortreffelijk vijfgangendiner geniet. 

Meer informatie

Concert Lavinia Meijer

Lavinia Meijer is een van ’s werelds belangrijkste harpisten van dit moment. Ze begon haar carrière met 9 jaar, verwierf internationale faam en wordt geroemd om haar veelzijdigheid. Sinds 2011 werkt Meijer nauw samen met componist Philip Glass. Met The Glass Effect als resultaat. Een prachtig concert op een uitzonderlijke locatie.

Meer informatie

Historische geheimen in Utrecht

Het Grand Hotel Karel V kent een geschiedenis die meer dan 650 jaar teruggaat. Het werd oorspronkelijk gebouwd als klooster en gebruikt als standplaats voor kruisridders. Ooit was het een Romeinse begraafplaats en later weer een militair hospitaal. En de naam van het hotel? Die is ontleend aan zijn meest prominente gast ooit. Hoe dan ook: genoeg verhalen te beluisteren over deze historische plek in hartje Utrecht.

Meer informatie

Kunst aan de gracht

Het Ambassade Hotel staat bekend om zijn gastvrijheid en is een lust voor het oog. Verdeeld over tien historische panden herbergt het naast prachtige suites een unieke collectie Cobra-kunst en een schat aan literaire werken. De combinatie van deze authentieke locatie en zijn vooruitstrevende kunst maakt een bezoek aan Het Ambassade Hotel onvergetelijk.

Meer informatie

De wereld van chocolade

Bart de Gans is winnaar van ‘De Lekkerste Bonbon’ en jurylid bij (inter-) nationale vakwedstrijden. Deze creatieve chef zal u alles vertellen over de wereld van chocolade en zijn technieken voor het bereiden van chocolade delicatessen tijdens de workshop met u delen. 

Meer informatie

Beleef de finale van het World Tennis Tournament 2019

Na de 45e editie van dit jaar, met een record aantal bezoekers en Roger Federer als grote winnaar, wordt er alweer uitgekeken naar het komende ABN AMRO World Tennis Tournament 2019. Van 9 t/m 17 februari spelen tennissers op wereldniveau om de titel. Kom naar de finale in de Rotterdam Ahoy! 

Meer informatie