Unieke oogstbeleving bij Menno Kroon

Meer informatie

Cinema-avond op Paleis Soestdijk

Meer informatie

Salon Residence in het Singer museum

Meer informatie

Workshop koken met Onno Kokmeijer

Meer informatie
ABN AMRO Bijzonder

Het voorjaar is begonnen. Tijd voor een nieuwe editie van Bijzonder!

Speciaal voor u hebben we ook deze keer een gevarieerd programma Bijzonder-evenementen samengesteld. Deze evenementen zijn net even anders dan anders en altijd met iets extra's. Er zit vast iets leuks voor u tussen. Wat denkt u van een masterclass met sterrenchef Onno Kokmeijer, een exclusieve rondleiding door World Press Photo 2017 in de Nieuwe Kerk of een high tea op het domein van groendecorateur Menno Kroon?

Reserveer direct uw ticket

Workshop koken met Onno Kokmeijer

Wat zijn de beste ingrediënten en bereidingswijzen voor een ultieme smaakbelevenis?
Meesterkok Onno Kokmeijer van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu kan u dat als geen ander uitleggen. Tijdens een exclusieve workshop in het Miele Kookcentrum leert hij u de kneepjes van het vak. 

Meer informatie

Cinema-avond op Paleis Soestdijk

Stelt u zich eens voor. Op een mooie zomeravond zit u aan de rand van de vijver in de paleistuin van Paleis Soestdijk.  Het paleis is sfeervol verlicht. Onder de sterrenhemel geniet u van een kwaliteitsfilm op een openluchtscherm. Dit is de unieke cinema-avond op Paleis Soestdijk.

Meer informatie

Ontdek de fascinerende wereld van thee

Waar komt thee vandaan? Welke soorten zijn er? En, hoe haal je het meeste uit je thee? Samen met theesommelier Mariëlla Erkens ontdekt u de geschiedenis van thee. Speciaal voor u serveert zij verschillende theeën van hoge kwaliteit met bijpassende hapjes. Maak u op voor een intense smaakbeleving. 

Meer informatie

Ontdek Kunstzinnig Bergen

Te midden van bossen en duinen ligt het kunstenaarsdorp Bergen. Hier biedt de natuur al ruim een eeuw inspiratie aan schrijvers, kunstenaars en architecten. Laat u ook inspireren! Tijdens een architectonische wandeling en een rondleiding door culturele buitenplaats Kranenburgh. 

Meer informatie

De passie van een kunstverzamelaar

Kasteel het Nijenhuis is voor het laatst bewoond door Dirk Hannema, een gepassioneerde kunstkenner en -verzamelaar. In het kasteel kunt u een deel van zijn grote collectie bewonderen. Tijdens een exclusieve lezing van een kunsthistorica, komt u van alles te weten over Dirk Hannema en zijn collectie. 

Meer informatie

Greve - stijlvolle schoen in de maak

Liefhebbers van een ambachtelijk gemaakte, stijlvolle herenschoen opgelet. Bijzonder biedt een exclusieve ontvangst in de schoenfabriek van de familie H. Greve in Waalwijk. Daar maken ze schoenen nog met de hand én op maat. U wordt rondgeleid door Jos Jan Greve, de vierde generatie Greve in de fabriek, en ziet de schoenmakers aan hun leest. Vervolgens geniet u van een al net zo ambachtelijk bereid diner.

Meer informatie

Salon Residence in het Singer museum

Houdt u van mooie interieurs? Kom dan naar Salon Residence in Singer Laren. Tijdens dit event is Singer Laren omgetoverd tot een boutique-hotel door 20 van Nederlands beste interieurontwerpers. Bovendien geeft de succesvolle interieurontwerper Marcel Wolterinck exclusief voor u een masterclass!

Meer informatie

Unieke oogstbeleving bij Menno Kroon

Vlak bij Utrecht tussen weilanden en boomgaarden ligt het droomhuis van bloemsierkunstenaar Menno Kroon. Speciaal voor u opent hij zijn deuren voor een unieke oogstbeleving. U ervaart de herfst in al zijn glorie. 

Meer informatie

100 jaar De Stijl - De wereld van Rietveld

Radicaal, vernieuwend en een belangrijke inspiratiebron voor architecten en kunstenaars over de hele wereld. Dat is het Rietveld Schröderhuis van Gerrit Rietveld. Tijdens een exclusieve lezing in het Centraal Museum Utrecht vertelt een Rietveld-deskundige u alles over dit meesterwerk en over het leven van de meester zelf. 

Meer informatie

Het schip van Michel de Klerk

Het Schip is het wereldberoemde arbeiderspaleis van Michel de Klerk in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt. Dit sociale woningbouwcomplex behoort tot de top van de Amsterdamse School. Ontdek de fantasie, de humor en het duizelingwekkende vakmanschap van Michel de Klerk tijdens een exclusieve lezing en rondleiding door Het Schip. 

Meer informatie

World press photo 2017 & The Grand

U krijgt misschien wel nergens een beter beeld van de wereld dan bij de expositie van de World Press Photo-wedstrijd 2017. Hier ziet u de winnende beelden van deze prestigieuze, internationale persfotowedstrijd. 

Meer informatie

Haagse historie en High Tea

Hotel Des Indes is een van de oudste hotels in Den Haag. Het statige pand had vele roemrijke gasten. Geniet van de verhalen die aan het hotel zijn verbonden. Met aansluitend de legendarische high tea van Hotel Des Indes, geheel in Haagse traditie en stijl.

Meer informatie