Een voetbalbelevenis in de Amsterdam ArenA

Meer informatie

Grootse stem in klein kerkje

Meer informatie

Grand hotel Amrâth Amsterdam

Meer informatie

Vijf generaties Louis Vuitton

Meer informatie
ABN AMRO Bijzonder

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief concert van Trijntje Oosterhuis bijwonen, samen met uw (klein)kind naar het live ruimtespektakel met André Kuipers of genieten van een sterrendiner in een oude stoomtrein. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Gastronomische treinreis

Oude tijden herleven wanneer u kiest voor deze culinaire treinrit. Terwijl u in een stoomtrein over de oude spoorlijn van Haaksbergen naar Boekelo boemelt, legt de keukenbrigade onder leiding van Lars van Galen van Restaurant ’t Lansink in Hengelo u in de watten. 

Meer informatie

Een avond vol scheepvaart en lichtkunst

Voor dit bijzondere evenement opent het Scheepvaartmuseum zijn deuren na sluitingstijd. Tijdens een speciale rondleiding leert u alles over de kunst van het navigeren en het gebruik van licht in de scheepvaart. Aansluitend vaart een boot u langs het indrukwekkende Light Festival Water Colors.

Meer informatie

Complete Dudokbeleving in Hilversum

Zachtgele baksteen, strakke lijnen, geometrische vormen. De bouwwerken van Dudok zijn bijzonder karakteristiek. Als stadsbouwmeester ontwierp hij 75 gebouwen voor Hilversum en gaf de stad zo een duidelijk gezicht. Tijdens een architectuurwandeling door de stad hoort u alles over zijn werk. Vervolgens bezoekt u het topstuk van zijn oeuvre: het Raadhuis. Een meesterwerk, vanbinnen en vanbuiten.

Meer informatie

Grootse stem in klein kerkje

Een schitterende stem verdient het om gehoord te worden op een prachtige plek. Trijntje Oosterhuis heeft zo’n schitterende stem. Een stem die in een idyllisch kerkje als de Buiksloterkerk helemaal tot zijn recht komt. Deze kerk met prachtig licht interieur biedt slechts plek aan 220 gasten. Maar u kunt er exclusief bij zijn, als Trijntje de mooiste liedjes uit haar repertoire zingt, begeleid door orkest.

Meer informatie

Een voetbalbelevenis in de Amsterdam ArenA

Heeft u altijd al een voetbalwedstrijd van Ajax willen bijwonen? Dan is dit uw kans. We hebben kaarten bemachtigd voor 4 sportieve wedstrijden: Ajax tegen Willem II, Heerenveen, Roda JC en AZ. Een Ajax-icoon neemt vooraf met u de wedstrijd door zodat het spel voor u nog spannender is. 

Meer informatie

Waardevolle schatten uit een roemrucht verleden

Na jaren over de wereldzeeën gevaren te hebben, ligt het ss (stoomschip) Rotterdam permanent aan de kade van Katendrecht. Het legendarische vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn ademt een en al historie. Ontdek samen met onze experts het rijke verleden van dit bijzondere schip en het authentieke interieur met veelzijdige kunstvoorwerpen en  geniet van een stijlvolle high tea.

Meer informatie

Vijf generaties Louis Vuitton

Het ongeëvenaarde vakmanschap en de innovatieve ontwerpen van het tassen- en koffermerk Louis Vuitton Malletier trekt al vijf generaties lang klanten van over de hele wereld, waaronder vele beroemdheden. Stap in de uitbundige en rijke geschiedenis van dit legenadarische merk tijdens een tentoonstelling in de Beurs van Berlage. 

Meer informatie

Zie hoe de smaakmakers groeien

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe limoenblad eruitziet? Of een tamarinde? Aziatische smaakmakers die gerechten omtoveren tot iets lekkers. In de tropische kassen van de Leidse Hortus Botanicus kunt u deze top-specerijen niet alleen zien groeien, maar ook ruiken en proeven.

 

Meer informatie

Natuur in de stad

Dit najaar verschijnt de natuurfilm, De Wilde Stad. De film toont een andere kijk op de stad, met zijn vele onopgemerkte wilde dieren en planten. Geniet van deze bijzondere film tijdens een exclusieve filmavond in Paviljoen Circl in Amsterdam. Boswachter Arjan Postma, bekend van tv en meester in het vertellen van verhalen, deelt zijn persoonlijke kijk vooraf. 

Meer informatie

Grand hotel Amrâth Amsterdam

Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het Scheepvaarthuis, een topmonument van de Amsterdamse School. In 2007 opende het hotel zijn deuren. Hieraan vooraf ging een grondige renovatie die de glorie van het Scheepvaarthuis deed herleven. Geniet van de weelde, kunst en historie tijdens een exclusieve lezing en rondleiding door dit schitterende hotel. 

Meer informatie

Een middag in luxe

Het wereldberoemde Amstel Hotel staat bekend om zijn High Tea. Nu heeft het hotel een nieuw concept: de Late Tea, een diner met bijzondere gerechtjes. En dan niet met thee, maar met frisse cocktails op basis van thee! Voor u plaatsneemt aan de mooi gedekte tafel, krijgt u bovendien een exclusieve rondleiding door het weelderige hotelgebouw.

Meer informatie

Op reis met astronaut André Kuipers

André Kuipers zag de aarde zoals maar weinigen die zagen: vanuit de ruimte. Hij vloog twee missies van in totaal 204 dagen. Ter gelegenheid van ‘60 jaar ruimtevaart’ deelt hij zijn ervaringen tijdens SpaceXperience LIVE. Een spectaculaire liveshow waarin André u meeneemt door het universum vol sterren, planeten en vliegende objecten. 

Meer informatie