ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Het voorjaar is begonnen. Tijd voor een nieuwe editie van Bijzonder!

Wat denkt u van een exclusief fado concert van Cuca Roseta, een culinaire rondrit in een Rotterdamse tram of een wandeling en boottocht door het historisch centrum in
's-Hertogenbosch?

Reserveer direct uw ticket

Disclaimer

Wanneer geldt de disclaimer?

De disclaimer geldt als u de website www.abnamro.nl/bijzonder bezoekt.

Van wie is de website?

De website is van ABN AMRO. De volledige naam en het adres van het hoofdkantoor van ABN AMRO is:

ABN AMRO Bank N.V.
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Wat is nog meer belangrijk?

  • De Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank controleren alle Nederlandse banken. Ook ABN AMRO. Kijk voor meer informatie over de Autoriteit Financiële Markten op www.afm.nl en voor De Nederlandsche Bank op www.dnb.nl.
  • ABN AMRO is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34334259.
  • Het BTW-nummer van ABN AMRO is: NL820646660B01.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

  • Geen advies. Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Als u wel persoonlijk advies wilt, dan helpen wij u graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan op een van onze bankkantoren, telefonisch of via de website.
  • Bereikbaarheid website. We doen ons best om er voor te zorgen dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.
  • Fouten op de website. We proberen er altijd voor te zorgen dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.
  • Auteursrechten. Alle informatie op de website is van ABN AMRO. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo’s. U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.abnamro.nl. U mag de teksten en logo’s van de website niet veranderen. U moet altijd wel eerst toestemming aan ABN AMRO vragen als u de informatie op de website wilt gebruiken voor commerciële doeleinden.
  • Websites van anderen. Soms verwijzen wij naar een andere website bijvoorbeeld via een link. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden niet voor websites van anderen.
  • Nederland. De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.
  • Wijzigingen. We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen. Wilt u weten welke regels gelden? Kijk dan op deze pagina voor de laatste versie.

Kan ik de disclaimer op mijn eigen computer bewaren?

Download de disclaimer (pdf, 75kB). U kunt de tekst ook printen en later teruglezen.

Meer weten over privacy en cookies?

Lees meer over hoe wij omgaan met uw privacy en met cookies.