ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Een seizoen boordevol nieuwe ideeën; ABN AMRO selecteerde dit voorjaar een aantal evenementen met een duurzame insteek. Innovatieve uitstapjes die u kunnen inspireren. Weet u bijvoorbeeld al wat circulair bouwen en koken is? U leert het tijdens een bezoek aan het Circl Paviljoen. Of laat u verrassen door de natuurlijke materialen waar ontwerper Piet Hein Eek zijn meubels mee maakt. Hij laat ze persoonlijk aan u zien. Een dagje het veld op met u kind (kleinkind)? Dat kan ook! Tijdens de Ajax Clinic leert een professionele (ex)-voetballer hem of haar alle kneepjes van het vak. Genoeg bijzonders om uit te kiezen toch? 

Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket!

Workshop smartphone fotografie, Kameryck

Workshop smartphone fotografie, Kameryck

  • Kameryck
  • Zaterdag 8 juni, zondag 30 juni en zondag 8 september 2019
  • 13:00 - 17:30 uur
  • € 69,50 p.p.
  • 6 x 25 personen

Adres

Kameryck
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik

Plan uw route

Als een professioneel fotograaf aan de slag met uw mobiel? Tijdens deze workshop leert u alles over de nieuwste mogelijkheden en technieken voor het maken en bewerken van foto’s met de smartphone. Met deze kennis op zak kunnen de mooiste plaatjes worden geschoten. Inspiratie hiervoor haalt u uit de omliggende natuur.

Smart met uw phone

Met welke fotografie-apps kan ik het beste werken? Hoe pas ik de camera aan op het aanwezige licht? In Kamerik, midden in het groene hart van Nederland legt een professioneel fotograaf alles uit over de nieuwste mogelijkheden voor het maken van kwalitatieve foto’s met de smartphone. U krijgt uitleg over compositie, belichting, het werken met HDR en het gebruik van de app Snapseed. Tijdens de workshop wordt gewerkt met Olloclip lensjes om kennis te maken met verschillende perspectieven. Zowel Iphone als Android toestellen zijn geschikt voor deze dag.

 

Aan de slag

U wordt ontvangen in Paviljoen Kameryck met koffie, thee en wat lekkers. Tijdens de workshop leert u alles over de verschillende technieken en gaat u aan de hand van opdrachten zelf aan de slag. Kameryck ligt in een rustige polder met wijdse uitzichten, dus hier vindt u genoeg inspiratie. Licht, lucht en groen dagen u uit! Kiest u voor een opvallend detail? Of wordt het de rij bomen aan de horizon? De geschoten plaatjes bewerkt u vervolgens en worden via WiFi op groot formaat geprint en nabesproken. Als een echte prof keert u weer richting huis.