ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Een seizoen boordevol nieuwe ideeën; ABN AMRO selecteerde dit voorjaar een aantal evenementen met een duurzame insteek. Innovatieve uitstapjes die u kunnen inspireren. Weet u bijvoorbeeld al wat circulair bouwen en koken is? U leert het tijdens een bezoek aan het Circl Paviljoen. Of laat u verrassen door de natuurlijke materialen waar ontwerper Piet Hein Eek zijn meubels mee maakt. Hij laat ze persoonlijk aan u zien. Een dagje het veld op met u kind (kleinkind)? Dat kan ook! Tijdens de Ajax Clinic leert een professionele (ex)-voetballer hem of haar alle kneepjes van het vak. Genoeg bijzonders om uit te kiezen toch? 

Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket!

Trainen als een Ajax-speler!

Trainen als een Ajax-speler!

Ook geschikt voor kinderen
  • Ajax Sportcomplex de Toekomst, Duivendrecht
  • zaterdag 13 juli 2019
  • 09:00 – 16:00 uur
  • € 90,00 p.p.
  • 1 x 200 pers.

Adres

Ajax Sportcomplex de Toekomst
Borchlandweg 16-18 
1114 BD Duivendrecht

 

Plan uw route

Welke kleine voetballer droomt er nu niet van: trainen als een Ajax-speler? Tijdens de Ajax-Clinic op Sportcomplex De Toekomst kan het! Voor een hele dag is uw voetbaltalent een echte Ajax-speler. Hij of zij krijgt training volgens de speciale Ajax-trainingsmethodiek. Een unieke voetbalbeleving…

De Toekomst is het trainingscomplex waar Ajax 1 en alle jeugdteams van Ajax trainen. Het staat symbool voor het hart van de vereniging. In de speciale clinic staat de techniektraining centraal. Uw voetballer in de dop kan zich bekwamen in technische vaardigheden, partijvormen en creativiteit. Elke speler kan op zijn of haar eigen niveau aan de slag om een nog betere voetballer te worden. Heeft u een keepertje thuis? Er is een aparte groep voor keepers! 

Van basistechniek tot Dribble Challenge

Alle kinderen krijgen eerst een stoer trainingsshirt. Na de openingsceremonie en warming-up gaan ze in vier blokken trainen volgens de visie van Ajax. De kinderen beginnen met balcontrole en creatieve basistechnieken. Daarna bouwen ze dit uit tot partijvormen. Halverwege de dag is er een lekkere, gezonde lunch. De dag wordt afgesloten met de spannende finales van de Ajax Dribble Challenge.