ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Een seizoen boordevol nieuwe ideeën; ABN AMRO selecteerde dit voorjaar een aantal evenementen met een duurzame insteek. Innovatieve uitstapjes die u kunnen inspireren. Weet u bijvoorbeeld al wat circulair bouwen en koken is? U leert het tijdens een bezoek aan het Circl Paviljoen. Of laat u verrassen door de natuurlijke materialen waar ontwerper Piet Hein Eek zijn meubels mee maakt. Hij laat ze persoonlijk aan u zien. Een dagje het veld op met u kind (kleinkind)? Dat kan ook! Tijdens de Ajax Clinic leert een professionele (ex)-voetballer hem of haar alle kneepjes van het vak. Genoeg bijzonders om uit te kiezen toch? 

Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket!

Workshop van twee echte patissiers

Fairtrade chocolade workshop

  • Miele Experience Center, Vianen
  • Zaterdag 22 juni 2019
  • 11.00 – 17.00 uur
  • € 49,95 p.p.
  • 2 x 64 personen

Adres

Miele Experience Center
De Limiet 2
4131 NR Vianen 

Plan uw route

Tijdens deze workshop komt u alles te weten over (fairtrade) chocolade. Chef-patissiers en chocolatiers Hidde de Brabander (o.a. bekend van Bake my Day en Masterchef) en Bart de Gans (winnaar van ‘De Lekkerste Bonbon’ en lid van het Nederlands Patisserie Team) delen hun kennis en technieken voor het bereiden van eerlijke delicatessen met u. Daarna kunt u als ware chocolatier zelf aan de slag! 

Van boon tot reep

De workshop vindt plaats in het Miele Experience Center. In deze professionele omgeving leert u alles over cacao en het proces richting chocolade. Hidde de Brabander praat u in de presentatie ‘From Bean to Bar’ helemaal bij. Zo is het extra leuk om met het juiste keukengerei en onder begeleiding van een professional de technieken voor het bereiden van eerlijke chocolade-lekkernijen onder de knie te krijgen. U leert de basisbereidingen die nodig zijn voor het maken van een mooi dessert en bonbons.

Voor iedereen met een passie voor chocolade

Volgt u deze workshop, dan worden de smaakpapillen eerst wakker geschud met de bonbon van Bart de Gans. Een heerlijk startsein! Na deze lekkernij en een kopje koffie of thee, begint Hidde zijn verhaal tijdens ‘From Bean to Bar’. Voordat u zelf aan de slag gaat, kunt u genieten van een lichte lunch. Daarna gaan we de keuken in en maakt u van verschillende soorten chocolade uw eigen unieke creaties. Deze mogen stijlvol verpakt mee naar huis.