ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Een seizoen boordevol nieuwe ideeën; ABN AMRO selecteerde dit voorjaar een aantal evenementen met een duurzame insteek. Innovatieve uitstapjes die u kunnen inspireren. Weet u bijvoorbeeld al wat circulair bouwen en koken is? U leert het tijdens een bezoek aan het Circl Paviljoen. Of laat u verrassen door de natuurlijke materialen waar ontwerper Piet Hein Eek zijn meubels mee maakt. Hij laat ze persoonlijk aan u zien. Een dagje het veld op met u kind (kleinkind)? Dat kan ook! Tijdens de Ajax Clinic leert een professionele (ex)-voetballer hem of haar alle kneepjes van het vak. Genoeg bijzonders om uit te kiezen toch? 

Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket!

Dineren op Rotterdamse rails

Culinaire rit in de RotterTram

  • Thon Hotel, Rotterdam
  • Vrijdag 23 augustus en vrijdag 13 september 2019
  • 18:00 – 21:00 uur
  • € 69,50 p.p.
  • 2 x 44 personen: 8 x 2 pers. tafel en 7 x 4 pers. tafel

Adres

Thon Hotel
Willemsplein 1
3016 DN Rotterdam

Plan uw route

De RotterTram is een authentiek bewaard gebleven tram uit 1969 en deed nog tot 2004 dienst voor de RET. Niet echt bedoelt om in te koken dus. Maar zou het niet heel smakelijk zijn om Rotterdam onder het genot van een diner samen te beleven? Met dat idee is de tram nu voorzien van een keuken en serveert het naast de perfecte manier om de stad te bekijken, een heerlijk menu.

Stad van veelzijdigheid

De Rottertram reed toen deze nog in dienst was al de perfecte route die de veelzijdigheid van Rotterdam heel goed liet zien. Ook nu tikt de tram alle facetten van de stad aan. Van het chique Kralingen tot het historische Delfshaven. En van architectonische hoogstandjes als het Centraal Station tot de Markthal en het stadhuis. Maar dit keer zonder te stoppen! Een culinair hoogstandje houdt u deze rit aan tafel. Uitstappen is geen optie.

Rondje Rotterdam

Langs de Maas en met uitzicht op de Erasmusbrug ligt het Thon Hotel. Hier wordt u ontvangen met een drankje om vervolgens richting het Willemsplein te lopen, opstapplaats voor de Rottertram. Terwijl de tram u langs Rotterdams bezienswaardigheden rijdt, wordt een viergangen-menu geserveerd met seizoensgebonden ingrediënten, inclusief wijnarrangement. Vergeet door de culinaire sensatie niet naar buiten te kijken! Want deze rondrit is de ideale manier om Rotterdam even rustig aan u voorbij te zien trekken. Een tablet boven de tafel geeft u alle nodige informatie.