ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Een seizoen boordevol nieuwe ideeën; ABN AMRO selecteerde dit voorjaar een aantal evenementen met een duurzame insteek. Innovatieve uitstapjes die u kunnen inspireren. Weet u bijvoorbeeld al wat circulair bouwen en koken is? U leert het tijdens een bezoek aan het Circl Paviljoen. Of laat u verrassen door de natuurlijke materialen waar ontwerper Piet Hein Eek zijn meubels mee maakt. Hij laat ze persoonlijk aan u zien. Een dagje het veld op met u kind (kleinkind)? Dat kan ook! Tijdens de Ajax Clinic leert een professionele (ex)-voetballer hem of haar alle kneepjes van het vak. Genoeg bijzonders om uit te kiezen toch? 

Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket!

Een mooie filmavond op een unieke plek

Cinema-avond Paleis Soestdijk

Ook geschikt voor kinderen
  • Paleis Soestdijk, Baarn
  • zaterdag 7 september 2019 (alternatieve datum bij slecht weer: zondag 8 september 2019)
  • 20:00 – 23:30 uur
  • € 19,50 p.p.
  • 1 x 600 pers.

Adres

Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn

Plan uw route

Stelt u zich eens voor. Op een mooie zomeravond zit u aan de rand van de vijver in de paleistuin van Paleis Soestdijk.  Het paleis is sfeervol verlicht. Onder de sterrenhemel geniet u van een kwaliteitsfilm op een openluchtscherm. Dit is de unieke cinema-avond op Paleis Soestdijk.

Cinema in de openlucht

Met zijn kronkelende paden, doorkijkjes en vijver weet de tuin van Paleis Soestdijk al eeuwenlang koningen en koninginnen te bekoren. Speciaal voor u is deze tuin opengesteld voor een filmavond. 

We verwelkomen u met een drankje in de hoftuin. Op een groot openluchtscherm wordt een kwaliteitsfilm afgespeeld. Er zijn voldoende zitplaatsen zodat u comfortabel kunt genieten. In de pauze en na afloop staan er drankjes voor u klaar.