ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Een seizoen boordevol nieuwe ideeën; ABN AMRO selecteerde dit voorjaar een aantal evenementen met een duurzame insteek. Innovatieve uitstapjes die u kunnen inspireren. Weet u bijvoorbeeld al wat circulair bouwen en koken is? U leert het tijdens een bezoek aan het Circl Paviljoen. Of laat u verrassen door de natuurlijke materialen waar ontwerper Piet Hein Eek zijn meubels mee maakt. Hij laat ze persoonlijk aan u zien. Een dagje het veld op met u kind (kleinkind)? Dat kan ook! Tijdens de Ajax Clinic leert een professionele (ex)-voetballer hem of haar alle kneepjes van het vak. Genoeg bijzonders om uit te kiezen toch? 

Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket!

Bezoek Circl Paviljoen, ABN AMRO Amsterdam

Circl Paviljoen, circulair bouwen en koken

  • Circl Paviljoen, Amsterdam
  • Vrijdag 7 juni, vrijdag 28 juni, vrijdag 12 juli, vrijdag 30 augustus en vrijdag 20 september 2019
  • 16:30 – 21:00 uur
  • € 36,00 p.p. (inclusief vegetarisch 4-gangen menu en 2 consumpties)
  • 4 x 40 pers.

Adres

Circl Paviljoen
1082 MS Amsterdam

Plan uw route

Een aantal jaar geleden (2017) bouwde ABN AMRO Circl, een circulair paviljoen dat alleen met gebruik van bestaande grondstoffen en materialen tot stand kwam. Circl is een vernieuwend initiatief op het gebied van duurzaamheid. Hoe kun je met hart voor mens en omgeving produceren? Op die manier wordt continu nagedacht over wat er beleefd, gegeten en gedronken wordt. Ontdek de meest innovatieve manieren van circulair koken en bouwen. 

Rijke aanwinst

Tussen de hoge torens op de Zuidas is dit multifunctionele paviljoen een inspirerend voorbeeld voor een circulaire economie. Van de ruimtes voor meetings tot aan de keuken, draait het hier om duurzaamheid, zo min mogelijk energieverbruik en tegengaan van verspilling. In het restaurant spelen geredde groenten de hoofdrol en wordt geëxperimenteerd met duurzame kooktechnieken. Een rondleiding door het gebouw en een lezing van chef-kok Rudolf Brand leren u alles over het circulaire principe en duurzame kooktechnieken. Een inspirerend kijkje in de keuken met een zeer toepasselijke afsluiting.

 

Kennismaking circulair bouwen en koken

Voordat de rondleiding en lezing van start gaan, wacht u een ontvangst met een sapje en lekkers. Daarna vertelt chef-kok Rudolf over het draaien van een circulair restaurant en het tegengaan van voedselverspilling. Hoe zorg je voor een minimale productie van afval en gebruik van seizoensproducten? Na een kleine pauze volgt de rondleiding door het paviljoen en komt u alles te weten over de circulaire bouw van Circl. Deze tour eindigt met een seizoensgebonden, vegetarisch vier-gangen menu inclusief twee drankjes. Een toepasselijke en smakelijke afronding!