ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief fado concert van Cuca Roseta bijwonen, genieten van een culinaire rondrit in een Rotterdamse tram of maak een wandeling en boottocht door het historisch centrum in
's-Hertogenbosch. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Natuur en cultuur van Duin & Kruidberg

Wandeling en viergangendiner met ster

  • Duin & Kruidberg - Santpoort
  • Zondag 2 en 23 september 2018
  • 15.00 - 21.30 uur
  • € 94,50 p.p.
  • 3 x 40 personen - Tip! Neem goed schoeisel mee voor de wandeling - *Deze locatie is niet geschikt voor rolstoelen*

Adres & routebeschrijving

Adres

Landgoed Duin & Kruidberg
Duin en Kruidbergerweg 60
207 LE Santpoort

Plan uw route

Op Landgoed Duin & Kruidberg komt u haast ogen en oren tekort. De cultuur en natuur van het landgoed… én een toprestaurant met Michelinster, doen uw zintuigen prikkelen! U maakt eerst een 'wandeling met de boswachter' over het landgoed en een klein stukje duingebied. Een gids van Nationaal Park Zuid-Kennemerland vertelt onder andere waarom de welgestelde handelslieden uit Amsterdam juist hier hun buitenplaats bouwden. En hoe is dit landschap eigenlijk zo ontstaan? 

Toprestaurant

Op het landgoed huist toprestaurant ‘De Vrienden van Jacob’, waar Alain Alders de bezielende leiding over de keuken heeft. Alders: “De combinatie van de klassieke allure van het landgoed en een eigentijdse benadering vind je ook terug in onze keuken. In de balans tussen klassieke en moderne tonen van de gerechten en in de presentatie. Niet alleen de tong, ook het oog moet gestreeld worden.” Liefde en passie voor het koken, Alders straalt het uit als hij over zijn vak praat.

Seizoensgebonden

Na de ontvangst op Landgoed Duin & Kruidberg met koffie/thee, gaat u samen met de gids op pad. Hij vertelt u over de cultuur en natuur van het landgoed. Wat voor invloed had en heeft de mens op de planten- en dierenwereld van Zuid-Kennemerland? Na de wandeling van 1,5 à 2 uur ontvangen we u in de salon en serre van toprestaurant ‘De Vrienden van Jacob’, met een glaasje prosecco en drie culinaire amuses. Vervolgens gaat u aan tafel om te genieten van een seizoensgebonden viergangenmenu op sterren-niveau, met passende wijnen. De avond wordt afgesloten met koffie/thee en huisgemaakte friandises.