ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief fado concert van Cuca Roseta bijwonen, genieten van een culinaire rondrit in een Rotterdamse tram of maak een wandeling en boottocht door het historisch centrum in
's-Hertogenbosch. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Cuca Roseta in idyllisch kerkje

Onovertroffen fado

Suitable for English speakers
  • Buiksloterkerk - Amsterdam
  • Zondag 14 oktober 2018
  • 19.15 - 21.45 uur
  • € 49,00 p.p.
  • 1 x 200 personen

Adres & routebeschrijving

Adres

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ, Amsterdam

 

Plan uw route

Een passioneel, soulvol, vernieuwend fado-geluid. Een loepzuivere, krachtige stem. En een geweldige verschijning. Dat is wat Cuca Roseta allemaal meebrengt naar de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord. In dit idyllische kerkje zijn deze avond genoeg ingrediënten aanwezig om u volledig te laten betoveren en al uw emoties aan te spreken.

Tour in Nederland

De uiteraard Portugese Cuca Roseta (1981) was al achttien toen ze voor het eerst een fadohuis binnenstapte. Maar toen was ze ook meteen verkocht. Ze werd vaste zangeres in het befaamde Clube de Fado in Lissabon en bracht verschillende albums uit. In 2015 toerde ze voor het laatst door Nederland met haar derde album Riû. In oktober 2018 is ze terug voor een uitgebreide tour. Een mooie kans om deze fadista live te zien en u door haar te laten betoveren met nummers van haar nieuwe album Luz.

Exclusief concert

Vlak achter de huizen aan de Buiksloterdijk staat de oudste kerk van Amsterdam-Noord: de Buiksloterkerk. In dit kleine, bijzondere kerkje wordt u ontvangen met koffie/thee. Het is het begin van wat een passievolle avond gaat worden. U wordt  gedurende een concert van 80 minuten meegevoerd in de soulvolle fado van Cuca Roseta. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje.