ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief fado concert van Cuca Roseta bijwonen, genieten van een culinaire rondrit in een Rotterdamse tram of maak een wandeling en boottocht door het historisch centrum in
's-Hertogenbosch. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Genieten in Grand Hotel Huis ter Duin

High Tea Deluxe

  • Grand Hotel Huis ter Duin - Noordwijk
  • vrijdag 29 en zaterdag 30 juni, zaterdag 21 en zondag 22 juli, zaterdag 22 en zondag 23 september 2018
  • 13.30 - 17.00 uur
  • € 34,50 p.p.
  • 6 x 40 personen

Adres & routebeschrijving

Adres

Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

 

Plan uw route

In badplaats Noordwijk ligt sinds 1885 het vijfsterrenhotel Huis ter Duin. U kent het hotel bijvoorbeeld van het Nederlands voetbalelftal dat er regelmatig verblijft. Tal van welgestelde gasten komen er om te genieten van de luxe in het hotel en van de omgeving van strand en zee. Een uitgebreide High Tea Deluxe is wat u te wachten staat. Komt u ook genieten?

Koninklijke families

Grand Hotel Huis ter Duin heeft zich altijd op welgestelde toeristen gericht. De koninklijke families van Nederland en België verbleven er regelmatig en ook oud-president Obama is er al eens te gast geweest. Even rondkijken voordat de high tea begint? Dat kan! Een gids begeleidt u langs de prachtige ruimtes en uiteraard een van de luxe suites. U krijgt een kijkje achter de schermen van dit vijfsterrenhotel met zijn rijke historie. Wist u bijvoorbeeld dat de film Soldaat van Oranje hier is opgenomen?

 

Driegangen High Tea

Medewerkers van Grand Hotel Huis ter Duin verwelkomen u in de lounge van het hotel met koffie/thee. Dan volgt een korte rondleiding: u ziet met eigen ogen waarom dit vijfsterrenhotel al jarenlang zo geliefd is bij vele welgestelden. Vervolgens staat een glaasje prosecco aan de start van uw verwennerij: een heerlijke driegangen High Tea Deluxe. Laat u verrassen door geurige theesoorten die combineren met bijvoorbeeld een sandwich kalfspastrami of een brioche-toastje geitenkaas, gekarameliseerd met rietsuiker. En na bijvoorbeeld een mini-quiche Lorraine eindigt u misschien wel met petit four - citroenmeringue. Of, scones met geslagen room en marmelade?