ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief fado concert van Cuca Roseta bijwonen, genieten van een culinaire rondrit in een Rotterdamse tram of maak een wandeling en boottocht door het historisch centrum in
's-Hertogenbosch. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Met Restauranttram terug in de tijd

Culinaire rondrit Rotterdam

  • Thon Hotel - Rotterdam
  • vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 juni. Vrijdag 13 en zaterdag 14 juli. Vrijdag 17 en Zaterdag 18 augustus. Vrijdag 14 en zaterdag 15 september. Vrijdag 5 en 6 zaterdag 6 oktober.
  • 18.30 - 21.30 uur
  • € 49,95 p.p
  • 6 x 34 personen - Let op! Er zijn geen toiletfaciliteiten aan boord. Sanitaire stop na 1,5 uur.

Adres & routebeschrijving

Adres

Thon Hotel /Hotelbar de Swaen
Willemsplein 1
3016 DN Rotterdam

Plan uw route

Na jarenlange trouwe dienst in Rotterdam, is deze tram uit 1963 verbouwd tot een rijdend restaurant. Vanbinnen en vanbuiten is de tram geheel in de stijl van toen. Welkom aan boord, terug in de tijd! U neemt plaats in een van de coupés en geniet van een overheerlijk viergangenmenu. Tijdens een 2,5 uur durende rondrit ziet u de stad Rotterdam in al haar facetten. 

Prachtig Rotterdam

Terwijl u gezellig aan het viergangenmenu zit, komt u langs het mooie Kralingen, het levendige centrum en het nieuwe Zuid met zijn hoogbouw, maar ook het historische Delfshaven wordt niet vergeten. U komt langs mooie gebouwen zoals de Markthal, het stadhuis en het karakteristieke nieuwe Centraal Station. Een mooie kans dus om in kort tijdsbestek iets te zien van de prachtige oude én nieuwe architectuur die Rotterdam rijk is.

Italiaans getint

We ontvangen u in het Thon Hotel met een drankje, waarna we richting tram gaan op het Willemsplein, aan de voet van de Erasmusbrug. Tijdens de tramrit geniet u van het heerlijke menu met Italiaans tintje. Loopt het water u al in de mond bij de Italiaanse hammetjes met geitenkaasbavaroise? Na een goedgevulde pomodorisoep is het tijd voor langzaam gegaarde rundersucade. Hmm… En wat dacht u van de panna cotta met zwarte-bessensaus? Tijdens de hele rit van ongeveer tweeëneenhalf uur wordt onbeperkt wijn, bier, water en frisdrank geserveerd. Na ongeveer anderhalf uur hebben we een korte stop bij het Trammuseum. We sluiten af met koffie en een bonbon en arriveren weer bij het vertrekpunt.