ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Woon de finale van het World Tennis Tournament 2019 bij, of laat u betoveren door Lavinia Meijer in het Prinsenhof in Delft. Struin langs echte Cobra kunst In Het Ambassade Hotel in Amsterdam en leer alles over de historische geheimen van een verborgen parel in hartje Utrecht. Hoe dan ook: veel bijzonders!  Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

SpaceXperience, Ziggo Dome Amsterdam

Reis door de ruimte met André Kuipers

  • Ziggo Dome, Amsterdam
  • zaterdag 3 november 2018
  • 18:30 – 21:30 uur
  • € 52,50 p.p.
  • 1 x 250 pers.

Adres

Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam

Plan uw route

Gaan we binnenkort op vakantie naar de maan? Wie woont er als eerst op Mars? Na een succesvolle, eerste show presenteert astronaut André Kuipers ‘SpaceXperience, Into the Future’. Tijdens dit spektakel neemt hij u mee op ruimtereis naar de toekomst en komen spannende vragen aan bod. 

Uw fantasie te boven

André Kuipers is Nederlands bekendste astronaut en maakte menige tocht door de ruimte. Hij weet als geen ander hoe het er ver voorbij de horizon aan toegaat. Of er buitenaards leven te bekennen is? En of we kunnen gaan wonen op Mars? Met deze vragen over de toekomst neemt André ons, geholpen door zijn hightech -assistent Robot, mee in een ruimtelijk avontuur. Voor aanvang van dit spektakel wacht u een exclusief ontvangst en vanaf een prachtige plek in de zaal kunt u optimaal genieten van een show die verder reikt dan uw fantasie.

In de stemming

U wordt met een drankje en een hapje ontvangen in de skylounge van Soundbites. Om alvast in de ‘space experience’ te komen, kunt u meedoen met een passende quiz. Degene met de hoogste score ontvangt een toepasselijke prijs.  Helemaal in de stemming gekomen, begeleidt de hostess u richting uw eersterangs plek en neemt André Kuipers u mee door het universum en ‘into the future’. De toekomst was nog nooit zo dichtbij!