ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Woon de finale van het World Tennis Tournament 2019 bij, of laat u betoveren door Lavinia Meijer in het Prinsenhof in Delft. Struin langs echte Cobra kunst In Het Ambassade Hotel in Amsterdam en leer alles over de historische geheimen van een verborgen parel in hartje Utrecht. Hoe dan ook: veel bijzonders!  Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

In het Pietenhuis, Landgoed Duin & Kruidberg

Op bezoek bij Sinterklaas

Ook geschikt voor kinderen
  • Landgoed Duin & Kruidberg
  • zondag 25 november 2018
  • 9.30 uur of 14.30 uur
  • € 19,50
  • 2 x 150 personen | ouder/kind arrangement | leeftijd kind: 3 t/m 7 jaar

Adres

Landgoed Duin & Kruidberg
Duin- en Kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort-Noord

Plan uw route

Wanneer Sinterklaas in het land is, waar verblijft hij dan? Op Landgoed Duin & Kruidberg! Hier is voor één keer het koetshuis omgetoverd tot Pietenhuis. Deze historische locatie midden in de natuur spreekt tot ieders verbeelding. Beleef hier samen met de (klein) kinderen een ochtend of middag uit het leven van de Sint en Pieten. 

O kom er ’s kijken

Er is geen betere plek waar de Sint zijn voorbereidingen kan treffen voor het grote feest op 5 december dan Landgoed Duin & Kruidberg. Zodra jullie Landgoed Duin & Kruidberg betreden, worden jullie ondergedompeld in de feestvreugde. De witte schimmel houdt de wacht buiten het Pietenhuis en de Pieten zingen hun welkomstlied. In het Pietenhuis kunnen de kids in de Pieten-patisserie aan de slag met het versieren van speculaas en een kijkje nemen in de werkkamer van Sinterklaas. Over het bestaan van de Goedheiligman twijfelt niemand meer na dit bezoek…

 

Wie zoet is krijgt lekkers

Bij aankomst in het Pietenhuis wacht u een verrassend welkom door vrolijke Pieten. Na een kop koffie, fris en lekkers mogen de kinderen speculaas versieren of knutselen. En wie wil, kan geschminkt worden. Daarna volgt het langverwachte bezoek aan de Sint. Sinterklaas schijnt van alles te weten over zijn jonge gasten en heeft voor iedereen een kleine verrassing. Het feest wordt afgesloten met erwtensoep en hotdogs. Dan vertrekt de Sint in stijl en zwaaien we hem nog een laatste keer gedag.