ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Woon de finale van het World Tennis Tournament 2019 bij, of laat u betoveren door Lavinia Meijer in het Prinsenhof in Delft. Struin langs echte Cobra kunst In Het Ambassade Hotel in Amsterdam en leer alles over de historische geheimen van een verborgen parel in hartje Utrecht. Hoe dan ook: veel bijzonders!  Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Cobra in Het Ambassade Hotel Amsterdam

Kunst aan de gracht

  • Het Ambassade Hotel, Amsterdam
  • zondag 4 november, zondag 11 november 2018, zondag 13 januari, zondag 20 januari 2019
  • 12:00 – 15:00 uur
  • € 52,50 p.p.
  • 4 x 30 pers.

Adres

Ambassade Hotel
Herengracht 341
1016 AZ Amsterdam

Plan uw route

Het Ambassade Hotel staat bekend om zijn gastvrijheid en is een lust voor het oog. Verdeeld over tien historische panden herbergt het naast prachtige suites een unieke collectie Cobra-kunst en een schat aan literaire werken. De combinatie van deze authentieke locatie en zijn vooruitstrevende kunst maakt een bezoek aan Het Ambassade Hotel onvergetelijk.

Alles onder één dak

In de wandelgangen een Karel Appel en boven de bar een echte Corneille? Het Ambassade Hotel beheert een indrukwekkende verzameling van zo’n 800 werken van de Avant-Gardistische kunstbeweging uit de jaren vijftig. In elke ruimte is een Cobra te bewonderen. Een professionele kenner vertelt u er alles over. En stond u nog niet versteld van de Appels en Corneilles, dan wordt u wel verrast door de bibliotheek-bar. Hier zijn de wanden gevuld met duizenden boeken. Allemaal gesigneerd door schrijvers als Salman Rushdie en Hella Haasse. Na deze culturele inspiratie, wordt het programma afgerond met een verfijnde lunch, inclusief wijnarrangement. In Het Ambassade Hotel is alles onder één dak.

Culinair hoogstandje

Het Ambassade Hotel staat bekend om zijn persoonlijke service. Een warm welkom vindt plaats in de beroemde Library Bar met koffie en thee. Vervolgens begeleidt een ervaren Cobra-kenner u langs de kunstwerken. Een ontspannen tocht door de gangen en ruimtes van het hotel, ontworpen door het bekende architecten-duo Cruz & Ortiz. In de Wolvecamp Lounge wacht u ten slotte een drie-gangen lunch met ingrediënten van het seizoen. Een culinair hoogstandje waarbij u nageniet van alles wat voorbijkwam in Het Ambassade Hotel.