ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Woon de finale van het World Tennis Tournament 2019 bij, of laat u betoveren door Lavinia Meijer in het Prinsenhof in Delft. Struin langs echte Cobra kunst In Het Ambassade Hotel in Amsterdam en leer alles over de historische geheimen van een verborgen parel in hartje Utrecht. Hoe dan ook: veel bijzonders!  Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Met een tramrestaurant dwars door Den Haag

Dineren in een rijdende tram

  • Restaurant Trammmhuys, Voorburg/Den Haag
  • donderdag 27 december 2018, vrijdag 15 februari, zaterdag 16 februari , vrijdag 15 maart, zaterdag 16 maart, vrijdag 12 april en zaterdag 13 april 2019
  • 18.30 – 21.30 uur
  • € 72,50
  • 7 x 44 pers.

Adres

Restaurant Trammmhuys 
Laan van Middenburg 1
2275 CA Voorburg

Plan uw route

Enkele jaren geleden was het nog een gewone Haagse tram. Nu is de Hoftrammm omgetoverd tot een sfeervol restaurant. Tijdens de gewone dienstregeling van de HTM rijdt dit tramrestaurant door de mooiste straten van Voorburg, Den Haag en Scheveningen, terwijl u van een voortreffelijk vijfgangendiner geniet. 

Hoftrammm

‘Hoe kom je erop?’, zou je zeggen. Dineren in een rijdende tram. Het tramrestaurant was een droom van Bobby van Galen, oprichter en eigenaar van Hoftrammm. Jaren geleden kwam hij tijdens een reis in het buitenland iets vergelijkbaars tegen. En nu heeft hij deze bijzondere ervaring ook mogelijk gemaakt in Den Haag. 

Haagse hoogtepunten

Uw eerste halte is het restaurant Trammmhuys in Voorburg, waar u ontvangen wordt met drankje. Vervolgens stapt u op de Hoftrammm voor een rit van twee uur en een kwartier. De route voert van Station Voorburg naar Den Haag Centrum via het Vredespaleis en Hollands Spoor naar Scheveningen Haven en via de Statenlaan weer terug naar Voorburg. Intussen krijgt u vijf heerlijke gangen geserveerd, welke zijn samengesteld door tv kok Pierre Wind. Het diner is inclusief wijn-, Haags speciaalbier- of alcoholvrij arrangement. Een avond vol Haagse hoogtepunten.