ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Woon de finale van het World Tennis Tournament 2019 bij, of laat u betoveren door Lavinia Meijer in het Prinsenhof in Delft. Struin langs echte Cobra kunst In Het Ambassade Hotel in Amsterdam en leer alles over de historische geheimen van een verborgen parel in hartje Utrecht. Hoe dan ook: veel bijzonders!  Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Workshop van een echte patissier

De wereld van chocolade

  • Miele Experience Center, Vianen
  • Vrijdag 9 november, zondag 11 november, zaterdag 22 december, vrijdag 22 februari, zaterdag 23 februari 2019
  • 11.00 – 17.00 uur
  • € 49,50
  • 5 x 64 personen

Adres

Miele Nederland B.V. 
De Limiet 2 
4131 NR Vianen

Plan uw route

Bart de Gans is winnaar van ‘De Lekkerste Bonbon’ en jurylid bij (inter-) nationale vakwedstrijden. Deze creatieve chef zal u alles vertellen over de wereld van chocolade en zijn technieken voor het bereiden van chocolade delicatessen tijdens de workshop met u delen. 

Van boon tot reep

Wilt u aan de slag gaan zoals een echte chocolatier? Dat kan tijdens deze workshop in het Miele Experience Center. In deze professionele omgeving leert u alles over cacao en het proces richting chocolade. Bart de Gans praat u in de presentatie ‘From Bean to Bar’ helemaal bij. Zo is het extra leuk om met het juiste keukengerei en onder begeleiding van een professional de technieken voor bereiden van chocolade lekkernijen onder de knie te krijgen. U leert de basis-bereidingen die nodig zijn voor het maken van een mooi dessert en bonbons, zoals ganache, biscuit en mousse. 

Voor iedereen met een passie voor chocolade

Volgt u deze workshop, dan worden de smaakpapillen eerst wakker geschud met de bonbon van Bart de Gans. Een heerlijk startsein! Na deze lekkernij en een kopje koffie of thee, begint Bart zijn verhaal tijdens ‘From Bean to Bar’. Voordat u zelf aan de slag gaat, kunt u genieten van een lichte lunch. Daarna gaan we de keuken in en maakt u van verschillende soorten chocolade uw eigen unieke creaties. Deze mogen stijlvol verpakt mee naar huis.