ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Woon de finale van het World Tennis Tournament 2019 bij, of laat u betoveren door Lavinia Meijer in het Prinsenhof in Delft. Struin langs echte Cobra kunst In Het Ambassade Hotel in Amsterdam en leer alles over de historische geheimen van een verborgen parel in hartje Utrecht. Hoe dan ook: veel bijzonders!  Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

The Glass Effect, Museum Prinsenhof Delft

Concert Lavinia Meijer

  • Museum Prinsenhof, Delft
  • zaterdag 15 december 2018
  • 19:45 – 21:30 uur
  • € 49,00 p.p.
  • 1x 300 pers.

Adres

Prinsenhof
Sint Agathaplein 1
2611 HR Delft

Plan uw route

Lavinia Meijer is een van ’s werelds belangrijkste harpisten van dit moment. Ze begon haar carrière met 9 jaar, verwierf internationale faam en wordt geroemd om haar veelzijdigheid. Sinds 2011 werkt Meijer nauw samen met componist Philip Glass. Met The Glass Effect als resultaat. Een prachtig concert op een uitzonderlijke locatie.

Alles op zijn plaats

De muziek van Philip Glass loopt als een rode draad door de artistieke loopbaan van Lavinia Meijer. De harp bleek wat haar betreft gemaakt voor zijn stukken: “Bij Glass valt alles op zijn plaats waarnaar ik op zoek was in mijn leven.” Dat Meijer nu optreedt in Museum Prinsenhof kan geen toeval zijn. Prinsenhof herbergt een schat aan kunst en cultuur en speelt een belangrijke rol in het behoud van ons cultureel erfgoed. Deze locatie ademt geschiedenis en zodra u de Van der Mandele-zaal betreedt, begrijpt u waarom ook hier alles op zijn plaats valt. 

 

Meer dan een concert

Voor aanvang van het concert wordt u verwelkomd in de naastgelegen Waalse Kerk met koffie, thee en iets zoets. Een mooi moment om even stil te staan bij de omgeving. Daarna begint Lavinia Meijer haar optreden in de Van der Mandele-zaal, hét middelpunt van Museum Prinsenhof. Het hoge glazen dak en de glazen muren geven een doorkijk naar de rest van het gebouw en de Waalse Kerk. Het 1 uur durende concert is hierdoor een totaalervaring waar u na afloop met een drankje en een hapje nog uitgebreid van kunt nagenieten.