ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Woon de finale van het World Tennis Tournament 2019 bij, of laat u betoveren door Lavinia Meijer in het Prinsenhof in Delft. Struin langs echte Cobra kunst In Het Ambassade Hotel in Amsterdam en leer alles over de historische geheimen van een verborgen parel in hartje Utrecht. Hoe dan ook: veel bijzonders!  Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Een compleet verzorgde dag

Beleef de finale van het World Tennis Tournament 2019

  • Ahoy, Rotterdam
  • zondag 17 februari 2019
  • 11:30 – 18:00 uur
  • € 69,95 p.p.
  • 1x 100 pers.

Adres

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Plan uw route

Na de 45e editie van dit jaar, met een record aantal bezoekers en Roger Federer als grote winnaar, wordt er alweer uitgekeken naar het komende ABN AMRO World Tennis Tournament 2019. Van 9 t/m 17 februari spelen tennissers op wereldniveau om de titel. Kom naar de finale in de Rotterdam Ahoy! 

ABN AMRO lounge

Een bezoek aan de finale van het World Tennis Tournament (WTT) is in 2019 niet zomaar een bezoek. U bent de hele dag welkom in de ABN AMRO lounge. Daar staan de gehele dag hapjes en drankjes voor u klaar, inclusief brunch. Daarnaast heeft u toegang tot Shops & Bites en Sports Plaza. Daar vinden verschillende activiteiten plaats. Vergeet niet het welkomstwoord van toernooidirecteur en meervoudig winnaar van het WTT, Richard Krajicek. Hij geeft een voorbeschouwing op de finalewedstrijd heren enkel. Wie zal dit jaar de titel in de wacht slepen?

Een wedstrijd om van te genieten

Voordat de finales van start gaan, wordt u ontvangen in de ABN AMRO lounge met een walking brunch. Een goede voorbereiding op de strijd tussen de heren dubbel die aan het begin van de middag van start gaat. Welk duo laat zich niet uit het veld slaan? Maakt u zich na dit spel, op voor de finale van de heren enkel die zal worden ingeluid door Richard Krajicek. Na deze laatste wedstrijd en de bekendmaking van de winnaar volgt een borrel ter afsluiting. Hoe dan ook finales om van te genieten!