ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Woon de finale van het World Tennis Tournament 2019 bij, of laat u betoveren door Lavinia Meijer in het Prinsenhof in Delft. Struin langs echte Cobra kunst In Het Ambassade Hotel in Amsterdam en leer alles over de historische geheimen van een verborgen parel in hartje Utrecht. Hoe dan ook: veel bijzonders!  Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Beleef het in Museum MORE

Alles over het modern-realisme

  • Museum More, Gorssel
  • Donderdag 18 oktober, zondag 28 oktober, vrijdag 9 november, zaterdag 17 november 2018
  • 13:30 – 17:00 uur
  • € 27,50 p.p.
  • 4 x 50 pers.

Adres

Hoofdstraat 28
7213 CW Gorssel

Plan uw route

In Museum MORE vindt u de grootste collectie Nederlandse, modern-realistische kunst. Een unieke privéverzameling van Hans en Monique Melchers, aangevuld met wisselende tentoonstellingen. Werken van grote meesters en hedendaagse modern realisten worden hier bewonderd door een breed publiek en blijven behouden voor de toekomst. Ontdek zelf uw favoriet! 

Authentiek en modern

Waaraan herken je modern-realistische kunst? Wie waren de grote meesters en wie de verrassende onbekenden binnen deze stroming? Een professionele kunstkenner vertelt u alles over de collectie, het museum en het modern- realisme. Met deze kennis op zak kunt u zelf op onderzoek uit. Laat u onderdompelen in de magie van deze aansprekende kunststroming. De locatie helpt daar ook een handje bij. Het oude gemeentehuis waarin het museum is gehuisvest, is aangevuld met een strak, modern gedeelte. Hierdoor is het gebouw van Museum MORE helemaal in lijn met de schatten die het bewaart.  

Van Charley Toorop tot Johan Polet

Komt u naar Museum MORE in Gorssel? Dan wacht u een welkom met koffie en taart in het café. Daarna hoort u alles over de vaste privécollectie van initiatiefnemers Hans en Monique Melchers en over de tijdelijke tentoonstelling met werken van Johan Polet en Kees Timmer. Laat al deze informatie even bezinken onder het genot van een hapje en een drankje. Struin dan heerlijk zelf langs de werken en ontdek welk realistisch tafereel u het meest aanspreekt. Is het de indringende blik van Charley Toorop? Of valt u eerder voor een rijk gedetailleerd stilleven?