ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief concert van Trijntje Oosterhuis bijwonen, samen met uw (klein)kind naar het live ruimtespektakel met André Kuipers of genieten van een sterrendiner in een oude stoomtrein. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Exclusief concert Trijntje Oosterhuis in Buiksloterkerk

Grootse stem in klein kerkje

Suitable for English speakers
  • Buiksloterkerk, Amsterdam-Noord
  • Donderdag 23 november, vrijdag 24 november 2017
  • 20.00 uur ontvangst, 20.30 uur concert, 21.45 - 22.45 uur borrel
  • € 79,00 p.p.
  • 2 x 200 personen

Adres & routebeschrijving

Adres

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10 
1034 VZ Amsterdam

Plan uw route

Een schitterende stem verdient het om gehoord te worden op een prachtige plek. Trijntje Oosterhuis heeft zo’n schitterende stem. Een stem die in een idyllisch kerkje als de Buiksloterkerk helemaal tot zijn recht komt. Deze kerk met prachtig licht interieur biedt slechts plek aan 220 gasten. Maar u kunt er exclusief bij zijn, als Trijntje de mooiste liedjes uit haar repertoire zingt, begeleid door orkest.

Grande dame van de Nederlandse popmuziek

Trijntje Oosterhuis staat bekend als een van de meest veelzijdige en beste zangeressen van ons land. In de jaren negentig brak ze als popzangeres door met de band Total Touch. Daarna maakt ze diepe indruk bij de opening van de Amsterdam ArenA met de hymne ‘De Zee’. Toen zij haar solocarrière startte werd pas echt duidelijk hoe veelzijdig de Amsterdamse zangeres daadwerkelijk is. Het orkest dat haar begeleidt staat onder leiding van Stephan Geusebroek en is van grote muzikale klasse.

Unieke ervaring in prachtige kerk

Vlak achter de huizen aan de Buiksloterdijk staat de oudste kerk van Amsterdam-Noord. Op deze bijzondere locatie wordt u ontvangen met een hapje en een drankje. Het is het begin van wat een heerlijke, unieke avond gaat worden met prachtige muziek van Trijntje en het orkest. Nagenieten kan tijdens de borrel na afloop.