ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief concert van Trijntje Oosterhuis bijwonen, samen met uw (klein)kind naar het live ruimtespektakel met André Kuipers of genieten van een sterrendiner in een oude stoomtrein. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Historische beleving op hoog niveau 

Gastronomische treinreis

Suitable for English speakers
  • Haaksbergen - Boekelo
  • Vrijdag 16, zaterdag 17, vrijdag 30 en zaterdag 31 maart en vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018
  • 17.30 - 21.30 uur
  • € 99,00
  • 3 x 74 personen

Adres & routebeschrijving

Adres

Museum Buurtspoorweg
Stationsstraat 3
7481 JA Haaksbergen

Plan uw route

Oude tijden herleven wanneer u kiest voor deze culinaire treinrit. Terwijl u in een stoomtrein over de oude spoorlijn van Haaksbergen naar Boekelo boemelt, legt de keukenbrigade onder leiding van Lars van Galen van Restaurant ’t Lansink in Hengelo u in de watten. 

Zesgangendiner

Speciaal voor deze avond is de Schweizerische Lokomotiv-van deze Maschinenfabrik Winterthur uit 1921 uit de remise gehaald. Tijdens een rit van twee uur en 30 minuten geniet u van een culinair zesgangendiner, een passend wijnarrangement en het wisselende Twentse coulisselandschap. Het vriendelijke personeel zorgt dat alles op wieltjes verloopt en schenkt u naast prachtige wijnen de allervriendelijkste glimlach. 

Verzorgd tot in de details

Startpunt van uw culinaire reis is het Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Na ontvangst met  klein aperitief, stapt u via de rode loper in en krijgt u een tafel toegewezen. Na het fluitsignaal boemelt de trein richting Station Boekelo. Na een kort bezoek aan het in 1883 gebouwde stationnetje, keren we weer terug. En sluiten we de bijzondere avond af in Haaksbergen.