ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief concert van Trijntje Oosterhuis bijwonen, samen met uw (klein)kind naar het live ruimtespektakel met André Kuipers of genieten van een sterrendiner in een oude stoomtrein. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Beleef de ruimte in een live spektakel

Op reis met astronaut André Kuipers

Suitable for English speakers Ook geschikt voor kinderen
  • Ziggo Dome, Amsterdam
  • Zaterdag 11 november 2017
  • 15.00 - 17.45 uur
  • € 52,50 p.p.
  • 210 personen

Adres & routebeschrijving

Adres

Zigo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam

Plan uw route

André Kuipers zag de aarde zoals maar weinigen die zagen: vanuit de ruimte. Hij vloog twee missies van in totaal 204 dagen. Ter gelegenheid van ‘60 jaar ruimtevaart’ deelt hij zijn ervaringen tijdens SpaceXperience LIVE. Een spectaculaire liveshow waarin André u meeneemt door het universum vol sterren, planeten en vliegende objecten. 

Een droom die uitkomt

Het was zijn grootste droom, afreizen naar de ruimte. Nu deze droom is uitgekomen heeft hij een nieuwe missie: vertellen over de schoonheid van de ruimtevaart en onze planeet. Tijdens SpaceXperience LIVE in de Ziggo Dome neemt hij u mee op zijn reis. U ervaart zelf hoe het voelt om een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen en om astronaut te zijn. Theatermaker Maurice Wijnen en televisieregisseur David Grifhorst (bekend van The Passion) bedachten het idee en gaven de show mede vorm. Dit staat garant voor een indrukwekkende show bomvol nieuwe speciale effecten en state-of-the-art technieken. 

 

Exclusief voorwoord  

We starten de reis met een exclusief voorwoord door de bedenkers van de show. Natuurlijk vergezeld van een hapje en een drankje. Zij vertellen u het verhaal achter de show en de behoefte om er echt een groots spektakel van te maken waarin entertainment, wetenschap, techniek en duurzaamheid samengaan. U bekijkt de show uiteraard vanaf de eerste rang.