ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief concert van Trijntje Oosterhuis bijwonen, samen met uw (klein)kind naar het live ruimtespektakel met André Kuipers of genieten van een sterrendiner in een oude stoomtrein. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Exclusieve filmavond met inleiding door Arjan Postma

Natuur in de stad

  • Paviljoen Circl, Amsterdam
  • Donderdag 16 en zaterdag 18 november 2017
  • 19.00 - 22.00 uur
  • € 17,50 p.p
  • 2 x 150 personen

Adres & routebeschrijving

Adres

Paviljoen Circl
Gustav Mahlerplein 1B
1082 PP Amsterdam

Plan uw route

Dit najaar verschijnt de natuurfilm, De Wilde Stad. De film toont een andere kijk op de stad, met zijn vele onopgemerkte wilde dieren en planten. Geniet van deze bijzondere film tijdens een exclusieve filmavond in Paviljoen Circl in Amsterdam. Boswachter Arjan Postma, bekend van tv en meester in het vertellen van verhalen, deelt zijn persoonlijke kijk vooraf. 

Dichtbij de natuur

De Wilde Stad is het derde deel in de triologie over de Nederlandse natuur. Eerder verschenen De Nieuwe Wildernis en Holland: Natuur in de Delta. Beide bekroond met filmprijzen. De Wilde Stad is een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen met de stad als decor. Het laat zien dat de natuur dichterbij is dan we denken. En wie kan daar beter en mooier over vertellen dan Arjan Postma? Met zijn levendige manier van vertellen en zijn enthousiaste en originele verhalen weet hij iedereen te verrassen en te boeien. Natuurliefhebber of niet.

Paviljoen Circl: een unieke locatie

We ontvangen u met iets lekkers in het recent geopende Paviljoen Circl op de Zuidas in Amsterdam. Deze unieke locatie is volledig circulair gebouwd en een initiatief van ABN AMRO. Omdat wij geloven in een duurzame wereld die we alleen gezamenlijk kunnen realiseren, is het een ontmoetingsplaats voor iedereen. Op deze bijzondere plek vertelt Arjan Postma over zijn passie voor de natuur en zijn ervaringen met de dieren in de stad. De borrel met hapjes na afloop maakt de avond compleet.