ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief concert van Trijntje Oosterhuis bijwonen, samen met uw (klein)kind naar het live ruimtespektakel met André Kuipers of genieten van een sterrendiner in een oude stoomtrein. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Late Tea en rondleiding in het Amstel Hotel

Een middag in luxe

Suitable for English speakers
  • Amstel Hotel Amsterdam
  • zondag 26 november, zaterdag 16 december, zondag 17 december 2017, zaterdag 13 januari en zondag 14 januari 2018
  • 15.30 uur – 19.00 uur
  • € 47,75 p.p. of € 37,75 euro p.p. alcolholvrij
  • 5 x 50 personen

Adres & routebeschrijving

Adres

Professor Tulpplein 1
1018 GX Amsterdam
Nederland

Plan uw route

Het wereldberoemde Amstel Hotel staat bekend om zijn High Tea. Nu heeft het hotel een nieuw concept: de Late Tea, een diner met bijzondere gerechtjes. En dan niet met thee, maar met frisse cocktails op basis van thee! Voor u plaatsneemt aan de mooi gedekte tafel, krijgt u bovendien een exclusieve rondleiding door het weelderige hotelgebouw.

Het fameuze Amstel Hotel bestaat 150 jaar. Het heeft in die lange geschiedenis al veel beroemdheden en koninklijke hoogheden te gast gehad. Misschien wilt u het hotel wel verkennen voordat u aan de Late Tea gaat. Dat kan. Een gids neemt u mee door de prachtige zalen, de restaurants, de kamers en uiteraard één van de luxe suites. Hij kan u de mooiste verhalen vertellen over de historie van het hotel.

Pracht en praal

De medewerkers van het Amstel hotel ontvangen u op de balustrade met koffie en petit fours. Na de rondleiding door de pracht en praal, gaat u naar de tuinzaal vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de rivier de Amstel. Dan begint uw Late Tea. Een viergangendiner met gerechtjes als roze-rode macarons van biet met makreelmousse. Ze combineren heerlijk met de verrassende theecocktails…