ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief concert van Trijntje Oosterhuis bijwonen, samen met uw (klein)kind naar het live ruimtespektakel met André Kuipers of genieten van een sterrendiner in een oude stoomtrein. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Met exclusieve voorbeschouwing van Ajax-icoon

Een voetbalbelevenis in de Amsterdam ArenA

Suitable for English speakers
  • Amsterdam ArenA
  • Zondag 26 november 2017: Ajax-Roda JC, zondag 24 december 2017: Ajax-Willem II, zondag 11 maart 2018: Ajax-Heerenveen, zondag 29 april 2018: Ajax-AZ
  • 12.30 - 16.15 en 14.00 - 17.15 uur
  • € 42,50 p.p.
  • 4 x 100 personen

Adres & routebeschrijving

Adres

ArenA Boulevard 1
1101 Amsterdam

Plan uw route

Heeft u altijd al een voetbalwedstrijd van Ajax willen bijwonen? Dan is dit uw kans. We hebben kaarten bemachtigd voor 4 sportieve wedstrijden: Ajax tegen Willem II, Heerenveen, Roda JC en AZ. Een Ajax-icoon neemt vooraf met u de wedstrijd door zodat het spel voor u nog spannender is. 

Partner van de Toekomst

ABN AMRO heeft een bijzondere band met Ajax. Als Partner van de Toekomst, sponsoren wij de jeugdopleiding van Ajax. Voor een aantal jeugdtalenten zal er komend seizoen een droom uitkomen: meespelen in het eerste van Ajax in de Amsterdam ArenA. Misschien kunt u hier wel toeschouwer van zijn tijdens uw voetbalbeleving. 

Drie helften

Bij ontvangst staan er een drankje en een hapje voor u klaar. Hierna krijgt u een exclusieve voorbeschouwing van een van de Ajax-iconen. Zodat u helemaal op de hoogte bent van de spelers, de tactiek en de belangen. Natuurlijk hebben we ook aan de derde helft gedacht. Na afloop kunt u napraten onder het genot van een borrel en diverse hapjes.