ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief concert van Trijntje Oosterhuis bijwonen, samen met uw (klein)kind naar het live ruimtespektakel met André Kuipers of genieten van een sterrendiner in een oude stoomtrein. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

'Legendary Trunks' in Beurs van Berlage  

Vijf generaties Louis Vuitton

  • Beurs van Berlage, Amsterdam
  • Zaterdag 9 en zondag 10 december 2017, zaterdag 6 en zondag 7 januari 2018
  • 14.00 - 16.30 uur
  • € 27,50 p.p.
  • 4 x 40 personen

Adres & routebeschrijving

Adres

Beurs van Berlage
Damrak 243
1012ZJ Amsterdam

Plan uw route

Het ongeëvenaarde vakmanschap en de innovatieve ontwerpen van het tassen- en koffermerk Louis Vuitton Malletier trekt al vijf generaties lang klanten van over de hele wereld, waaronder vele beroemdheden. Stap in de uitbundige en rijke geschiedenis van dit legenadarische merk tijdens een tentoonstelling in de Beurs van Berlage. 

Iconische verhalen

Het is 1854 als meester-designer Louis Vuitton Malletier in Parijs zijn merk opricht met als specialisatie: koffers, tassen en accessoires. Meer dan een eeuw later zijn de hand- en bagagetassen van Vuitton wereldwijd nog steeds een statussymbool dat staat voor  verfijning en onbetwistbare kwaliteit. De koffers en tassen kennen een grote schare prominente eigenaren, waaronder Ernest Hemingway en president Franklin D. Roosevelt. Zij namen de koffers mee op hun verre (luxe)reizen. U kunt meer dan 300 authentieke Louis Vuitton-exemplaren bewonderen in de Beurs van Berlage.

De kracht van Louis Vuitton

We ontvangen u in het New York Film Academy Café van de Beurs van Berlage met koffie, thee en taartjes. Sigrid Ivo en Leonie Sterenborg, beiden modekenners van formaat, nemen u vervolgens mee op een exclusieve rondleiding door de expositie. Zij gaan in op alle ins en outs die Vuitton zo krachtig maken. Bepakt en bezakt met mooie verhalen, sluiten we de expositie af met een  borrel in het café.