ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Dit seizoen kunt u een exclusief fado concert van Cuca Roseta bijwonen, genieten van een culinaire rondrit in een Rotterdamse tram of maak een wandeling en boottocht door het historisch centrum in
's-Hertogenbosch. Maar er is meer. Bekijk het hele Bijzonder-aanbod. Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. 

Geïnteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Exclusieve aanbiedingen

Speciaal voor u geselecteerd

Geachte relatie,

De lente is begonnen. Tijd voor een nieuwe editie van Bijzonder! Speciaal voor u hebben we ook deze keer een gevarieerd programma Bijzonder-evenementen. Deze evenementen zijn net even anders dan anders en altijd met iets extra’s. Er zit vast iets leuks voor u tussen. Wat denkt u van een bezoek aan de Culturele Hoofdstad Leeuwarden tot het vijfsterren Kruisherenhotel vol design in Maastricht. En van een bezoek aan de prachtige jugendstil-villa Rams Woerthe in Steenwijk tot een High Tea Deluxe in het bekende Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Alle evenementen zijn op bijzondere locaties. 

 

Reserveer direct uw ticket
Zit er een evenement bij dat u aanspreekt? Reserveer uw tickets dan direct via abnamro.nl/bijzonder. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er tijdig bij.

Vragen?
Als u vragen heeft, dan kunt u mailen naar de ABN AMRO Servicelijn via callcentre@eventsabnamro.nl

We wensen u bijzondere ervaringen!

 

Vernuftigheden in het DAF Museum

Wist u dat… de afkorting DAF aanvankelijk stond voor Van Doorne's Aanhangwagenfabriek N.V. en pas sinds 1949 voor Van Doorne's Automobielfabriek N.V.? Het DAF Museum in Eindhoven zit boordevol 'wist-u-DAF'jes', oftewel: allerlei interessante weetjes over deze Nederlandse auto- en vrachtwagenfabrikant. U zult verrast zijn door de vindingrijkheid die de DAF-voertuigen kenmerkt sinds de oprichting in 1932.

Meer informatie

Design tussen hemel en aarde

Een vijfsterrenhotel waar historie en design elkaar ontmoeten. Dat is het Kruisherenhotel in Maastricht in een notendop. Het hotel is getransformeerd uit een monumentale gotische kerk en een 15e-eeuws Kruisherenklooster en mede door zijn rijke historie en prachtige interieur zult u er zich deze ochtend een klein beetje tussen hemel en aarde wanen.

Meer informatie

Jugendstil-villa Rams Woerthe

In Steenwijk staat de fraaie jugendstil-villa Rams Woerthe. De naam verwijst naar het weiland of de weide waarop dit grote huis gebouwd is en dat in de 17e eeuw in het bezit was van oud-burgemeester Ram. De villa is een must voor architectuur- én interieurliefhebbers. Het is ontworpen door architect Van Gendt, die ook het Concertgebouw ontwierp en samen met Cuypers het Centraal Station in Amsterdam. 

Meer informatie

Proef de sfeer van de Gouden Eeuw

De grachtengordel van Amsterdam is al 400 jaar een enorm levendige plek. Dankzij de inwoners, ondernemers, winkeliers, de kroegen en het altijd aanwezige creatief talent. En natuurlijk de wereldberoemde bebouwing en architectuur. U ervaart de geschiedenis van vier eeuwen grachtengordel op indrukwekkende wijze en komt alles te weten over het ontstaan van dit bijzondere stukje stad.

Meer informatie

Wandeling en viergangendiner met ster

Op Landgoed Duin & Kruidberg komt u haast ogen en oren tekort. De cultuur en natuur van het landgoed… én een toprestaurant met Michelinster, doen uw zintuigen prikkelen! U maakt eerst een 'wandeling met de boswachter' over het landgoed en een klein stukje duingebied. Een gids van Nationaal Park Zuid-Kennemerland vertelt onder andere waarom de welgestelde handelslieden uit Amsterdam juist hier hun buitenplaats bouwden. En hoe is dit landschap eigenlijk zo ontstaan? 

Meer informatie

Onovertroffen fado

Een passioneel, soulvol, vernieuwend fado-geluid. Een loepzuivere, krachtige stem. En een geweldige verschijning. Dat is wat Cuca Roseta allemaal meebrengt naar de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord. In dit idyllische kerkje zijn deze avond genoeg ingrediënten aanwezig om u volledig te laten betoveren en al uw emoties aan te spreken.

Meer informatie

's-Hertogenbosch te voet en te water

's-Hertogenbosch is een prachtige vestingstad met een rijke historie en talloze monumenten. Niet voor niets kent de stad een eigen cursus 'Boschologie', over de cultuurhistorie van 's-Hertogenbosch. Er valt zoveel te vertellen over deze stad! Een gids begeleidt u bij een stadswandeling door het historisch centrum en u maakt een boottocht over de Binnendieze, de riviertjes binnen de stadsmuren.

Meer informatie

Keramiek in de Culturele Hoofdstad

Leeuwarden-Fryslân is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Dé reden om een dag uit te trekken en een aantal culturele hoogtepunten te bezoeken. U leert deze dag de koninklijke geschiedenis van Leeuwarden kennen, inclusief een bezoek aan het pas heropende Keramiekmuseum Princessehof.  

Meer informatie

Verrassend Museum Voorlinden

Het Museum Voorlinden bestaat sinds 10 september 2016. Toen opende koning Willem-Alexander dit Nederlands, particulier museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het mooie witte gebouw op Landgoed Voorlinden biedt onderdak aan een uitgebreide en verrassende collectie die de afgelopen vijftig jaar is verzameld. 

Meer informatie

Schilder als Van Gogh

Loving Vincent is de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld, over het leven van Vincent Van Gogh. De in de film gebruikte verf is acrylverf, gemaakt in de Royal Talens verffabriek in Apeldoorn. En dat is precies de verf die u deze dag zelf gaat gebruiken om een scène uit de film na te schilderen! Op z'n Van Gogh's. De workshop wordt gegeven door een docent/beeldend kunstenaar. 

Meer informatie

High Tea Deluxe

In badplaats Noordwijk ligt sinds 1885 het vijfsterrenhotel Huis ter Duin. U kent het hotel bijvoorbeeld van het Nederlands voetbalelftal dat er regelmatig verblijft. Tal van welgestelde gasten komen er om te genieten van de luxe in het hotel en van de omgeving van strand en zee. Een uitgebreide High Tea Deluxe is wat u te wachten staat. Komt u ook genieten?

Meer informatie

Culinaire rondrit Rotterdam

Na jarenlange trouwe dienst in Rotterdam, is deze tram uit 1963 verbouwd tot een rijdend restaurant. Vanbinnen en vanbuiten is de tram geheel in de stijl van toen. Welkom aan boord, terug in de tijd! U neemt plaats in een van de coupés en geniet van een overheerlijk viergangenmenu. Tijdens een 2,5 uur durende rondrit ziet u de stad Rotterdam in al haar facetten. 

Meer informatie