Trainen als een Ajax-speler!

Meer informatie

Circl Paviljoen, circulair bouwen en koken

Meer informatie

Cinema-avond Paleis Soestdijk

Meer informatie

Van Kasteel tot groeve

Meer informatie
ABN AMRO Bijzonder - Preferred Banking

Een seizoen boordevol nieuwe idee├źn; ABN AMRO selecteerde dit voorjaar een aantal evenementen met een duurzame insteek. Innovatieve uitstapjes die u kunnen inspireren. Weet u bijvoorbeeld al wat circulair bouwen en koken is? U leert het tijdens een bezoek aan het Circl Paviljoen. Of laat u verrassen door de natuurlijke materialen waar ontwerper Piet Hein Eek zijn meubels mee maakt. Hij laat ze persoonlijk aan u zien. Een dagje het veld op met u kind (kleinkind)? Dat kan ook! Tijdens de Ajax Clinic leert een professionele (ex)-voetballer hem of haar alle kneepjes van het vak. Genoeg bijzonders om uit te kiezen toch? 

Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket!

Trainen als een Ajax-speler!

Welke kleine voetballer droomt er nu niet van: trainen als een Ajax-speler? Tijdens de Ajax-Clinic op Sportcomplex De Toekomst kan het! Voor een hele dag is uw voetbaltalent een echte Ajax-speler. Hij of zij krijgt training volgens de speciale Ajax-trainingsmethodiek. Een unieke voetbalbeleving…

Meer informatie

Cinema-avond Paleis Soestdijk

Stelt u zich eens voor. Op een mooie zomeravond zit u aan de rand van de vijver in de paleistuin van Paleis Soestdijk.  Het paleis is sfeervol verlicht. Onder de sterrenhemel geniet u van een kwaliteitsfilm op een openluchtscherm. Dit is de unieke cinema-avond op Paleis Soestdijk.

Meer informatie

Een rondje Dordt Water en welvaart in Dordrecht

Waar de rivier de Merwede zich splitst in de Maas ligt Dordrecht: oude handelsstad met een rijk verleden. Nog voor de Gouden Eeuw aanbrak, wist Dordt zich door zijn ligging op de kaart te zetten als centrum van welvaart. Ontdek één van Nederlands’ historisch meest invloedrijke steden.

Meer informatie

Historisch Amersfoort

Wist u dat? De stad Amersfoort bewaart een schat aan geschiedenis, originele monumenten en gebouwen. In de Middeleeuwen bloeide Amersfoort op tot een welvarende handelsstad die grotendeels de tand des tijds heeft doorstaan. Een gids neemt u mee langs poorten, muren en over de rivier. Met als begin- en eindpunt het intact gebleven erfgoed Mariënhof. 

Meer informatie

Terug naar de gouden eeuw

Het Ship Chandlers Warehouse in Amsterdam is een van de laatst overgebleven winkelpanden uit de Gouden Eeuw. Schepen die uitvoeren over de wereldzeeën werden hier bevoorraad. Het Warehouse is een origineel bewaard gebleven plek die u als vanzelf onderdompelt in de tijd waarin Nederland floreerde als nooit tevoren.

Meer informatie

Fairtrade chocolade workshop

Tijdens deze workshop komt u alles te weten over (fairtrade) chocolade. Chef-patissiers en chocolatiers Hidde de Brabander (o.a. bekend van Bake my Day en Masterchef) en Bart de Gans (winnaar van ‘De Lekkerste Bonbon’ en lid van het Nederlands Patisserie Team) delen hun kennis en technieken voor het bereiden van eerlijke delicatessen met u. Daarna kunt u als ware chocolatier zelf aan de slag! 

Meer informatie

Culinaire rit in de RotterTram

De RotterTram is een authentiek bewaard gebleven tram uit 1969 en deed nog tot 2004 dienst voor de RET. Niet echt bedoelt om in te koken dus. Maar zou het niet heel smakelijk zijn om Rotterdam onder het genot van een diner samen te beleven? Met dat idee is de tram nu voorzien van een keuken en serveert het naast de perfecte manier om de stad te bekijken, een heerlijk menu.

Meer informatie

Circl Paviljoen, circulair bouwen en koken

Een aantal jaar geleden (2017) bouwde ABN AMRO Circl, een circulair paviljoen dat alleen met gebruik van bestaande grondstoffen en materialen tot stand kwam. Circl is een vernieuwend initiatief op het gebied van duurzaamheid. Hoe kun je met hart voor mens en omgeving produceren? Op die manier wordt continu nagedacht over wat er beleefd, gegeten en gedronken wordt. Ontdek de meest innovatieve manieren van circulair koken en bouwen. 

Meer informatie

Door de ogen van Rembrandt van Rijn

Hij lag er in de wieg en zette er zijn eerste penseelstreken; Leiden is de stad waar het allemaal begon voor Rembrandt van Rijn, Nederlands grootste kunstenaar ooit. Waar zette deze meester van het licht zijn eerste stappen, ging hij naar school en liet hij zich inspireren? Leiden vertelt het. Beleef de stad door de ogen van Rembrandt.

Meer informatie

Stadswandeling 'Nieuwe Haagse School na 100 jaar'

In 2018 was het 100 jaar geleden dat de architectuurstijl van de Haagse School zich voor het eerst liet zien. Deze stoere, expressieve stroming met zijn strakke lijnen en typische details is onderdeel geworden van de Haagse identiteit. Naar aanleiding van dit 100-jarig bestaan zijn verschillende stadswandelingen georganiseerd. Loop mee langs iconische gebouwen en monumentale stadsbeelden!

Meer informatie

Rondleiding met Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is één van Nederlands bekendste ontwerpers; een tikkeltje tegendraads en geliefd bij velen. Eek kreeg in de jaren negentig bekendheid met zijn meubels van sloophout. In 2010 vestigde hij zijn bedrijf op een oud Philips-fabrieksterrein in Eindhoven waar hij kunst, design en dineren op een creatieve manier heeft samengebracht. U gaat het zien, onder begeleiding van de grootmeester zelf.

Meer informatie

Van Kasteel tot groeve

Als een verborgen parel strekt Château Neercanne zich gracieus uit in het Limburgse landschap, dicht tegen de Belgische grens. Een door Unesco beschermd terrassenkasteel met een rijke historie. Een bezoek aan deze plek is al onvergetelijk, des te mooier is de combinatie met een bezichtiging aan de beroemde Jezuïetenberg. Eveneens een rijksmonument met een uniek verhaal.

Meer informatie

Workshop smartphone fotografie, Kameryck

Als een professioneel fotograaf aan de slag met uw mobiel? Tijdens deze workshop leert u alles over de nieuwste mogelijkheden en technieken voor het maken en bewerken van foto’s met de smartphone. Met deze kennis op zak kunnen de mooiste plaatjes worden geschoten. Inspiratie hiervoor haalt u uit de omliggende natuur.

Meer informatie