Het mooiste en lekkerste van Maastricht

Meer informatie

Betovering door vier handen

Meer informatie

Clinic voor meisjes door Ajax-speelsters

Meer informatie

Dineren in een rijdende tram

Meer informatie
ABN AMRO Bijzonder

Anders dan anders en mét iets extra’s.  Dat is wat Bijzonder-evenement gemeen hebben. We stellen ze dan ook exclusief samen voor u als onze relatie.

Ook dit seizoen heeft u de keuze uit een gevarieerd programma. Er zit vast iets leuks voor u en uw (klein)kinderen bij. 

Geïnteresseerd?
Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Het mooiste en lekkerste van Maastricht

Maastricht is een prachtige stad met een lange historie, die u vooral wandelend goed kunt ervaren. Maar Maastricht is ook de culinaire hoofdstad van ons land. De combinatie van geschiedenis en lekker eten staat garant voor een heerlijke middag. Met een stadswandeling van twee uur.

Meer informatie

Dineren in een rijdende tram

Enkele jaren geleden was het nog een gewone Haagse tram. Nu is de Hofftrammm omgetoverd tot een sfeervol restaurant. Tijdens de gewone dienstregeling van de HTM rijdt dit tramrestaurant door de mooiste straten van Den Haag, terwijl u van een voortreffelijk viergangendiner geniet.

Meer informatie

Kom naar de koningin van het Portugese lied

De Portugese zangeres Dulce Pontes heeft al jaren de status van koningin van de fado. Met haar gloedvolle en intense optredens is ze geliefd bij een groot publiek. Laat u ook meeslepen door haar warme en emotionele stem tijdens een concert in Tivoli Vredenburg. Met vooraf een inleiding waarbij ‘de koningin zelf’ aanwezig is.

Meer informatie

Beleef de nieuwste smaaksensatie

Heeft u er al van gehoord? Cressen of zaailingen zijn de kiemen en eerste blaadjes van groenten en kruiden. Ze barsten van de smaak. Koppert Cress in Monster kweekt heel bijzondere cressen. Het bedrijf levert aan de top van de culinaire wereld. Koppert Cress zet nu haar deuren open. Speciaal voor u bereidt chefkok Yuri Verbeek er een spectaculair ‘cressendiner’.

Meer informatie

Amsterdam toen en in de toekomst

Het gebied rondom het IJ is een van de meest dynamische plekken van Amsterdam. Interessant om dit gebied eens te verkennen vanaf grote hoogte en vanaf het water. Vanaf de 21ste verdieping van de nieuwe A’DAM Toren vertelt een deskundige gids u over de verbinding van het oude centrum met het IJ. Aansluitend beleeft u het gebied vanaf het water tijdens een exclusieve rondvaart.

Meer informatie

Tips en tricks van hockeytoppers

De Nederlandse hockeytoppers zijn een grote inspiratie voor veel jonge hockeyers. Heeft u thuis ook een hockeyer rondlopen die graag zijn of haar techniek verbetert? Dan hebben wij iets heel speciaals: uw (klein)kind kan een exclusieve clinic volgen bij de echte hockeytoppers. Met een persconferentie na afloop.

Meer informatie

Betovering door vier handen

Onder de handen van de broers Lucas en Arthur Jussen worden twee klavieren één betoverend instrument. Speciaal voor onze Bijzonder-relaties geven zij een concert op een wel heel bijzondere locatie: de kerkzaal van de Hermitage in Amsterdam.

Meer informatie

Clinic voor meisjes door Ajax-speelsters

Welke voetbalmeid wil dat nu niet: trainen op het veld waar de Ajax-helden en -heldinnen trainen. Uw voetbalster heeft nu de kans. De dames van het eerste team van Ajax geven een exclusieve clinic voor meisjes tussen 6 en 14 jaar op sportpart De Toekomst. Een unieke gelegenheid om technieken en tactieken te leren van de profs!

Meer informatie

Klassieke auto's in klassieke films

Bent u ook zo dol op klassieke auto’s, en op klassieke films? Kom dan naar het Louwman Museum in Den Haag. U vindt in dit chique gebouw niet alleen de oudste privécollectie klassieke auto’s ter wereld, u krijgt er ook een lezing over auto’s in klassieke films. Sommigen van deze auto’s kunt u met eigen ogen bewonderen. Ziet u zich al staan naast de Aston Martin DB5 van James Bond?

Meer informatie

Hoe hoort het eigenlijk?

Hoe eet je netjes met mes en vork? Hoe stel je je keurig voor? En hoe gedraag je je op een paleis? Tijdens een etiquetteworkshop van een echte butler leren uw kinderen alles over hoe het hoort. En dat op Paleis Soestdijk! Omdat u natuurlijk al lang weet hoe u zich gedraagt, krijgt u in de tussentijd een rondleiding door het paleis.

Meer informatie

Een middag in luxe

Het wereldberoemde Intercontinental Amstel Amsterdam staat bekend om zijn High Tea. Nu heeft het hotel een nieuw concept: de Late Tea, een diner met bijzondere gerechtjes. En dan niet met thee, maar met frisse cocktails op basis van thee! Voor u plaatsneemt aan de mooi gedekte tafel, krijgt u bovendien een exclusieve rondleiding door het weelderige hotelgebouw.

Meer informatie